+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Sombor

Ako imate potrebu za dobrim trubačkim orkestrom- tu smo mi. Naš trubački orkestar (Trubači Sombor) može svako vaše veselje, svadbu ili proslavu upriličiti na najbolji mogući način. Kada organizujete slavlje, venčanje ili bilo koji drugi vid proslave, bitno vam je da na toj proslavi bude više nego dobra atmosfera. Naš orkestar će se potruditi da taj dan vama i vašim gostima bude nezaboravan.

Sombor – Trubači za svaku proslavu

Naše iskustvo u ovom poslu je veliko, a iza nas su mnogi pređeni kilometri, proslave i slavlja. Nastupali smo na mnogim masinifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Zbog našeg iskustva mi smo u prilici da vam ponudimo nezaboravan zvuk trube i puno lepih momenata koje doživite taj dan u veselju.

Trubači kontakt – Sombor

Šef orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Uvek možete rezervisati datum za svirku. Dovoljno je da nas pozovete i da nam kažete koji dan i kojim povodom organizujete vaše veselje. Na nama je da onda taj dan upriličimo sve dobrom muzikom i kvalitetnim muzičkim odabirom.

Muzički repertoar je stvar izbora i dogovora sa vama. Naravno zbog dugogodišnjeg iskustva u prilici smo da znamo širok broj numera i pesama koje se traže širom našeg regiona. Zato ne oklevajte nego nas pozovite, onda je vaš provod naša briga.

 

 

Klikni i pozovi trubače