+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Ako želite nezaboravan provod, radost i veliku energuju onda pozovite nas. Trubači Subotica su širom regiona poznati kao „Trubači Viktorija“. Samo ime našeg benda kaže Vikotrija to jest pobeda, tako da smo spremni da sa vama pobedimo i radosno uđemo u svako veselje i radosni događaj za vas i vaše najmilije.

Trubači Subotica

Bilo da je u pitanju venčanje, proslava rođendana ili punoletsva naš trubački orkestar će sa zadovoljstvom prihvatiti poziv za svirku. Ako spremate bilo kakvu proslavu ili veselje možete se slobodno osloniti na nas i mi ćemo vaše poverenje opravdati na najbolji mogući način.

Subotica – Trubači za svaku proslavu

Iskustvo u ovom poslu je veliko ,iza nas su mnogi pređeni kilometri, proslave i slavlja. Nastupali smo na mnogim masinifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Zbog našeg iskustva mi smo u prilici da vam ponudimo nezaboravan zvuk trube i puno lepih momenata koje doživite taj dan u veselju.

Trubači kontakt – Subotica

Šef orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Uvek možete rezervisati datum za svirku. Dovoljno je da nas pozovete i da nam kažete koji dan i kojim povodom organizujete vaše veselje. Na nama je da onda taj dan upriličimo sve dobrom muzikom i kvalitetnim muzičkim odabirom.

Muzički repertoar je stvar izbora i dogovora sa vama. Naravno zbog dugogodišnjeg iskustva u prilici smo da znamo širok broj numera i pesama koje se traže širom našeg regiona. Zato ne oklevajte nego nas pozovite, onda je vaš provod naša briga.

 

 

Klikni i pozovi trubače