+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Nastup kvalitetnog trubačkog orkestra na srpskoj svadbi je stvar tradicije, a gotovo i obaveze. Zato je veoma teško pronaći dobar orkestar za vašu svadbu ili bilo koji drugi događaj. Trubači Vrbas ili kako su poznati širom Srbije pod imenom „Trubači Viktorija“, imaju ogromno iskustvo i veliki broj nastupa do sada.

Trubači Vrbas za svaku priliku

Trubački orkestar „Viktorija“ je nastao pre gotovo dvadeset godina, na inicijativu Dragana Kocića, koji je poznat kao dugogodišnji član čuvenog orkestra Bobana i Marka Markovića iz Vladičinog Hana. Ime orkestra nije slučajno, jer gotovo na svim jezicima reč „viktorija“ označava pobedu. Želja nam je bila da od svakog našeg nastupa napravimo malu pobedu, koja bi kroz atmosferu koju stvaramo energičnim i kvalitetnim zvukom bila preneta i na vaš događaj, vaše goste i vaš život. Trubači Vrbas to rade već pune dve decenije.

Vrbas – Trubači, za svadbe i događaje

Mi nismo samo obični trubači! Naš orkestar je nastupao na mnogim čuvenim manifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Nastupali smo u mnogim salama i restoranima u Vrbasu, kao i u Savinom Selu, Bačkom Dobrom Polju, Zmajevu, Ravnom Selu, a takođe i u Kucuri. Ljudi nas pozivaju uglavnom po preporuci, na šta smo posebno ponosni, jer to znači da su oni koji nas angažuju za svoj događaj uvek zadovoljni i spremni da nas preporuče svojim prijateljima.

Evo kako da se dogovorimo za Vrbas

Šef našeg orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Samo se javite i recite šta i kada organizujete. Iako smo uglavnom zauzeti, uvek postoji prostora da dogovorimo neki termin za vas i vaše goste.

Što se tiče muzike, sve je stvar dogovora, a isto to se odnosi i na cenu. Ona zavisi od dužine našeg nastupa, pa je potrebno da nam kažete šta ste i kako zamislili. Ono što je sigurno sa naše strane, to je da ćemo vas ispoštovati u potpunosti. Vaš događaj ćemo učiniti događajem za pamćenje.

 

Klikni i pozovi trubače