+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Veliki je broj duvačkih orkestara. Trubači Sarajevo treba da vas asociraju na duvački orkestar „Trubači Viktorija“. Mi smo nastali davne 2002. godine, pa imamo ogromno iskustvo u radu, ali i u učešću na muzičkim manifestacijama, gde smo osvojili mnoge nagrade.

Trubači Sarajevo za sve vrste veselja

Trubački orkestar Viktorija nastao je na inicijativu Dragana Kocića, koji je davne 2002. godine okupio devet vrsnih profesionalaca i muzičara.

Svoje iskustvo i dobro raspoloženje prenose na sve prisutne snagom tradicionalne srpske trube, pa im je to veoma brzo donelo i odličnu reputaciju, zbog čega su rado viđeni na svim vrstama događaja i manifestacija u našem gradu.

Sarajevo – Trubači, pesme i repertoar

S obzirom na to da smo nastupali  na mnogim takmičenjima i da sviramo gotovo dve pune decenije, budite sigurni da možemo da odsviramo sve. Predložite pesme koje želite da čujete na svojoj svadbi ili događaju i sve ćemo veoma lako dogovoriti, u okviru samo jednog telefonskog poziva.

Ako želite da vaš događaj bude nešto drugačiji od već ustaljene prakse i repertoara drugih trubačkih orkestara, to mogu da vam obezbede samo „Trubači Viktorija“. Zato recite šta tačno želite, a mi ćemo ispuniti sve vaše želje.

Trubači kontakt

Kako da rezervišete trubače za Sarajevo?
Veoma jednostavno. Pozovite šefa našeg orkestra Dragana Kocića na 062/848-11-94 (može putem vibera ili whatsApp) i recite koji termin vam odgovara. Cena našeg dolaska je takođe stvar dogovora, a zavisi od dužine nastupa.

Recite sve što smatrate da je bitno, a mi ćemo doći i dogovor ispoštovati u potpunosti.

Garantujemo dobar provod i sjajnu atmosferu za sve vaše goste. Ono što je bitno kod svih proslava, radosnih događaja i veselja jeste da orkestar ume da podigne energuju i podgreje atmosferu, možete se uveriti u to da mi zaista imamo talenta da svako veselje pretovrimo u nezaboravno.

 

 

Klikni i pozovi trubače