+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Veliki je broj duvačkih orkestara. Trubači Doboj treba da vas asociraju na duvački orkestar „Trubači Viktorija“. Mi smo nastali davne 2002. godine, pa imamo ogromno iskustvo u radu, ali i u učešću na muzičkim manifestacijama, gde smo osvojili mnoge nagrade.

Trubači Doboj

Trubački orkestar Viktorija nastao je na inicijativu Dragana Kocića, koji je davne 2002. godine okupio devet vrsnih profesionalaca i muzičara.

Svoje iskustvo i dobro raspoloženje prenose na sve prisutne snagom tradicionalne srpske trube, pa im je to veoma brzo donelo i odličnu reputaciju, zbog čega su rado viđeni na svim vrstama događaja i manifestacija u našem gradu.

Šta nudimo od pesama i repertoara?

S obzirom na to da smo nastupali  na mnogim takmičenjima i da sviramo gotovo dve pune decenije, budite sigurni da možemo da odsviramo sve. Predložite pesme koje želite da čujete na svojoj svadbi ili događaju i sve ćemo veoma lako dogovoriti, u okviru samo jednog telefonskog poziva.

Ako želite da vaš događaj bude nešto drugačiji od već ustaljene prakse i repertoara drugih trubačkih orkestara, to mogu da vam obezbede samo „Trubači Viktorija“. Zato recite šta tačno želite, a mi ćemo ispuniti sve vaše želje.

Trubači kontakt

Kako da rezervišete trubače za Doboj?
Veoma jednostavno. Pozovite šefa našeg orkestra Dragana Kocića na 062/848-11-94 (može putem vibera ili whatsApp) i recite koji termin vam odgovara. Cena našeg dolaska je takođe stvar dogovora, a zavisi od dužine nastupa.

Recite sve što smatrate da je bitno, a mi ćemo doći i dogovor ispoštovati u potpunosti.

Garantujemo dobar provod i sjajnu atmosferu za sve vaše goste. Ono što je bitno kod svih proslava, radosnih događaja i veselja jeste da orkestar ume da podigne energuju i podgreje atmosferu, možete se uveriti u to da mi zaista imamo talenta da svako veselje pretovrimo u nezaboravno.

 

 

Klikni i pozovi trubače