+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Sremska Mitrovica su širom regiona poznati kao „Trubači Viktorija“. Samo ime našeg benda kaže Vikotrija to jest pobeda, tako da smo spremni da sa vama pobedimo i radosno uđemo u svako veselje i radosni događaj za vas i vaše najmilije.

Na nas možete računati uvek kada pravite veliki događaj u vašoj porodici ili u krugu prijatelja. Svako veće okupljanje koje ima radostan povod treba se obeležiti uz muziku, radost i veselje. Zbog toga smo tu mi koji svako slavlje podižu na viši nivo i pružamo vam maksimalan užitak.

Trubači Sremska Mitrovica

Bilo da je u pitanju venčanje, proslava rođendana ili punoletstva, maturske večeri ili bilo koji drugi povod da je u pitnaju, naš trubački orkestar će sa zadovoljstvom prihvatiti poziv za svirku. Ako spremate bilo kakvu proslavu ili veselje možete se slobodno osloniti na nas i mi ćemo vaše poverenje opravdati na najbolji mogući način.

Trubači za svaku proslavu Sremska Mitrovica

Iskustvo u ovom poslu je veliko ,iza nas su mnogi pređeni kilometri, proslave i slavlja. Nastupali smo na mnogim masinifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Zbog našeg iskustva mi smo u prilici da vam ponudimo nezaboravan zvuk trube i puno lepih momenata koje doživite taj dan u veselju.

Trubači kontakt – Sremska Mitrovica

Šef orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Uvek možete rezervisati datum za svirku. Dovoljno je da nas pozovete i da nam kažete koji dan i kojim povodom organizujete vaše veselje. Na nama je da onda taj dan upriličimo sve dobrom muzikom i kvalitetnim muzičkim odabirom.

Muzički repertoar je stvar izbora i dogovora sa vama. Naravno zbog dugogodišnjeg iskustva u prilici smo da znamo širok broj numera i pesama koje se traže širom našeg regiona. Zato ne oklevajte nego nas pozovite, onda je vaš provod naša briga.

 

 

Klikni i pozovi trubače