+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Mladenovac su širom regiona poznati kao „Trubači Viktorija“. Ime našeg benda kaže Vikotrija to jest pobeda, tako da smo spremni da sa vama pobedimo i radosno uđemo u svako veselje i radosni događaj za vas i vaše najmilije.

Ako vam se biliži neko slavlje ili veselje slobodno nas kontaktirajte, mi sa radošću prihvatamo sve proslave i veselja. Pozovite nas da se dogovorimo, i vaše veselje je onda u bezbednim rukama.

Trubači Mladenovac

Bilo da je u pitanju venčanje, proslava rođendana ili punoletstva, maturske večeri ili bilo koji drugi povod da je u pitnaju, naš trubački orkestar će sa zadovoljstvom prihvatiti poziv za svirku. Ako spremate bilo kakvu proslavu ili veselje možete se slobodno osloniti na nas i mi ćemo vaše poverenje opravdati na najbolji mogući način.

Trubači za svaku proslavu- Mladenovac

Iskustvo u ovom poslu je veliko ,iza nas su mnogi pređeni kilometri, proslave i slavlja. Nastupali smo na mnogim masinifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Zbog našeg iskustva mi smo u prilici da vam ponudimo nezaboravan zvuk trube i puno lepih momenata koje doživite taj dan u veselju.

Trubači kontakt – Mladenovac

Šef orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Uvek možete rezervisati datum za svirku. Dovoljno je da nas pozovete i da nam kažete koji dan i kojim povodom organizujete vaše veselje. Na nama je da onda taj dan upriličimo sve dobrom muzikom i kvalitetnim muzičkim odabirom.

Muzički repertoar je stvar izbora i dogovora sa vama. Naravno zbog dugogodišnjeg iskustva u prilici smo da znamo širok broj numera i pesama koje se traže širom našeg regiona. Zato ne oklevajte nego nas pozovite, onda je vaš provod naša briga.

 

 

Klikni i pozovi trubače