+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Veliki je broj duvačkih orkestara u našoj zemlji, ali se samo jedan identifikuje sa pojmom Trubači Kula, a to je duvački orkestar „Trubači Viktorija“. On je nastao davne 2002. godine, pa ima ogromno iskustvo u radu, ali i u učešću na muzičkim manifestacijama, gde su osvojili mnoge nagrade.

Trubači Kula za sve vrste veselja

Orkestar „Trubači Viktorija“ nastao je na inicijativu Dragana Kocića, koji je davne 2002. godine okupio devet vrsnih profesionalaca i muzičara. Trubači Kula su do sada nastupali na mnogim događajima i lokacijama u našoj opštini. Svirali su na svadbama, krštenjima, rođendanima itd, a nastupali su u Kuli, Crvenki, Sivcu, Kruščiću, pa čak i u Ruskom Krsturu i Liparu.

Svoje iskustvo i dobro raspoloženje prenose na sve prisutne snagom tradicionalne srpske trube, pa im je to veoma brzo donelo i odličnu reputaciju, zbog čega su rado viđeni na svim vrstama događaja i manifestacija u našem gradu.

Kula – Trubači, pesme i repertoar

Trubački orkestar „Viktorija“ ima sjajan repertoar. Izvode sve tradicionalne trubačke pesme i dolaze na lice mesta, bez obzira da li je to Kula, ili bilo koje drugo mesto naše opštine. S obzirom na to da su nastupali i na mnogim takmičenjima i da sviraju gotovo dve pune decenije, budite sigurni da mogu da odsviraju sve. Predložite pesme koje želite da čujete na svojoj svadbi ili događaju i sve ćemo veoma lako dogovoriti, u okviru samo jednog telefonskog poziva.

Ako želite da vaš događaj bude nešto drugačiji od već ustaljene prakse i repertoara drugih trubačkih orkestara, to mogu da vam obezbede samo „Trubači Viktorija“. Zato recite šta tačno želite, a mi ćemo ispuniti sve vaše želje.

Kako da dogovorite trubače za Kulu?

Veoma jednostavno. Pozovite šefa našeg orkestra Dragana Kocića na 062/848-11-94 i recite koji termin vam odgovara. Cena našeg dolaska je takođe stvar dogovora, a zavisi od dužine nastupa.

Recite sve što smatrate da je bitno, a mi ćemo doći i dogovor ispoštovati u potpunosti.

Garantujemo dobar provod i sjajnu atmosferu za sve vaše goste. Pogledajte na sledećem Youtube snimku kako izgledaju naši nastupi.

 

Klikni i pozovi trubače