+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Ako planirate neko veselje tu smo mi da vam pružimo pravi ugođaj. Trubači Inđija su poznati kao „Trubači Viktorija“, iza nas je veliko muzičko iskustvo, a još veće iskustvo imamo u uveseljavanju ljudi na raznim proslavama i manifestacijama.

Trubači Inđija

Ako pripremate neko slavlje, proslavu ili veselje u Inđiji možete se slobodno osloniti na nas. Mi smo tu da vaše veselje podignemo na viši nivo i učinimo ga nezaboravnim.

Inđija – Trubači za svaku vrstu veselja

Naše iskuistvo u ovom poslu je ogromno. Nastupali smo na mnogim manifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Zbog našeg iskustva mi smo u prilici da vam ponudimo nezaboravan zvuk trube i puno lepih momenata koje doživite taj dan u veselju.

Trubači Inđija kontakt

Šef orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Uvek možete rezervisati datum za svirku. Dovoljno je da nas pozovete i da nam kažete koji dan i kojim povodom organizujete vaše veselje. Na nama je da onda taj dan upriličimo sve dobrom muzikom i kvalitetnim muzičkim odabirom.

Repertoar koji želite da naš trubački orkestar svira za vas je stvar dogovora između vas i nas. Budite uvereni da dugogodišnje iskustvo naše jeste takvo da znamo široki repertoar tako da se sve možemo dogovoriti.

 

 

Klikni i pozovi trubače