+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Srbija

TrubačI Srbija je sastavni deo svakog veselja. Kada imate bilo kakav razlog za sreću, slavlje i nazdravljanje obavezno podignite dodatno atmosferu. Trubači Srbija su širom Srbije poznati pod imenom „Trubači Viktorija“, imaju ogromno iskustvo i veliki broj nastupa do sada.

Trubači za celu teritoriju Srbije

Da li u Srbiji postoji dobar trubački orkestar? Naravno da postoji. Dozvolite nam da zvukom trube osvojim srca vaših gostiju. Učinite vaše slavlje nezaboravnin i energiju dovedite do usijanja. Mi smo kako samo ime kaže Viktorija ili pobeda, pobedite taj dan i osetite pravu radost koja dolazi iz srca.

Trubački orkestar „Viktorija“ je nastao pre gotovo dvadeset godina, na inicijativu Dragana Kocića, koji je poznat kao dugogodišnji član čuvenog orkestra Bobana i Marka Markovića iz Vladičinog Hana. Iskustva imamo sasvim dovoljno da vaše veselje podignemo na viši nivo i da ga učinimo nezaboravnim.

Srbija – Trubači za svaku proslavu

Nastupali smo na mnogim manifestacijama i sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića, itd. Svi članovi našeg orkestra su se gotovo saživeli sa svojim instrumentom, mi to ne krijemo, to je ujedno i tajna našeg uspeha.

Tajna dobrog zvuka je u godinama rada i sviranja. Iz tog razloga mi našim klijentima obezbeđujemo dobru muziku, dobar provod i energiju koja svakog diže na noge.

Trubači Srbija kontakt

Šef orkestra je Dragan Kocić, koga možete dobiti na 062/848-11-94. Samo se javite i recite šta i kada organizujete. Iako smo uglavnom zauzeti, uvek postoji prostora da dogovorimo neki termin za vas i vaše goste.

Muziku koju želite na vašem slavlju je stvar dogovora. Unapred se možemo dogovoriti oko liste muzičkih numera. Dobra saradnja je stvar dogovora, a mi smo spremi za svaki dogovor i saradnju sa Vama.

Klikni i pozovi trubače