+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trobentači Slovenija

Trobentači Slovenije so sestavni del vsake veselice. Ko imate razlog za veselje, praznovanje in nazdravljanje, poskrbite, da boste vzdušje še dodatno dvignili. Trobentači so znani po vsej Sloveniji pod imenom „Trubači Viktorija“, za sabo imajo ogromno izkušenj in veliko število nastopov.

Trobentači za celotno Slovenijo

Je v Sloveniji dober trobentaški orkester? Seveda obstaja. Dovolite nam, da osvojimo srca vaših gostov z zvokom trobente. Naredite svoje praznovanje nepozabno in napolnite z energijo. Mi smo, kot že ime pove Victoria ali zmaga, zmagamo dan in občutimo pravo veselje, ki prihaja iz srca.

Trobentaški orkester „Viktorija“ je nastal pred skoraj dvajsetimi leti na pobudo Dragana Kocića, ki je znan kot dolgoletni član znamenitega orkestra Bobana in Marka Markovića iz Vladičinega Hana. Imamo dovolj izkušenj, da vašo zabavo dvignemo na višji nivo in jo naredimo nepozabno.

Slovenija – Trobentači za vsako veselico

Nastopali smo na številnih dogodkih in z mnogimi zvezdami naše estrade, med drugim z Biljo Krstić, Balkaniko, Goranom Bregovićem itd. Vsi člani našega orkestra so skoraj usklajeni s svojim instrumentom, tega ne skrivamo, to je tudi skrivnost našega uspeha.

Skrivnost dobrega zvoka so leta dela in igranja. Zato svojim strankam zagotavljamo dobro glasbo, dobre trenutke in energijo, ki vsakogar dvigne na noge.

Kontakt s hupo

Vodja orkestra je Dragan Kocić, dosegljiv na telefonski številki viber ili whatsapp. Samo javi se in povej kaj in kdaj organiziraš. Čeprav smo običajno zaposleni, se vedno najde prostor za dogovor za vas in vaše goste.

Glasbo, ki jo želite na svojem praznovanju, je stvar dogovora. O seznamu skladb se lahko dogovorimo vnaprej. Dobro sodelovanje je stvar dogovora, z vami pa smo pripravljeni na vsak dogovor in sodelovanje.

Klikni i pozovi trubače