+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Kad vam netko kaže Udruga trubača Rovinj, uvijek trebate biti uz limenu glazbu „Victoria Trubači“. Davne 2002. godine osnovan je naš bend, tako da ima veliko iskustvo u radu, ali i sudjelovanju na glazbenim događanjima na kojima su osvajali brojne nagrade.

Ove nagrade su za nas samo preporuka, a vama jamstvo da možemo odsvirati gotovo sve pjesme i tako organizirati vaše slavlje ili veselje.

Naš bend je često u Hrvatskoj. Najčešće nam ljudi dolaze po preporuci. Ali i na ovaj način možete dogovoriti termin, a mi ćemo sve vaše fešte organizirati na najbolji mogući način.

Trubači Rovinj

Planirate li proslavu, veselje ili godišnjicu? osloniti se na naš bend. Rado ćemo zagrijati atmosferu i učiniti Vašu proslavu nezaboravnom.

Ako tražite dobar bend s iskustvom, onda ste na pravom mjestu. Iza nas je dugogodišnji rad i desetljeća iskustva. Na ovaj način jamčimo vam dobar provod i nezaboravne trenutke koje ćete doživjeti uz naš orkestar.

Viktorijin trubački orkestar nastao je na inicijativu Dragana Kočića, koji je 2002. godine okupio devet vrsnih profesionalaca i glazbenika.

Svoje iskustvo i dobro raspoloženje prenose na sve prisutne snagom tradicionalne srpske trube, pa im je to vrlo brzo donijelo izvrsnu reputaciju, zbog čega su rado viđeni na svim manifestacijama i manifestacijama u našem gradu.

Što nudimo od pjesama i glazbenog repertoara?

Mi smo kao bend nastupali na mnogim natjecanjima i sviramo gotovo dva puna desetljeća, budite uvjereni da možemo svirati sve. Predložite pjesme koje želite čuti na svom vjenčanju ili događaju, a mi ćemo sve dogovoriti vrlo jednostavno, u samo jednom telefonskom pozivu.

Želite li da se vaša manifestacija ponešto razlikuje od već ustaljene prakse i repertoara drugih trubačkih orkestara? To vam mogu pružiti samo „Victoria Trumpeters“. Zato recite točno što želite, a mi ćemo ispuniti sve vaše želje.

Trubači kontakt

Kako zakazati nastup i rezervirati datum?
Jako jednostavno. Nazovite šefa našeg orkestra Dragana Kocića na 062/848-11-94 (može putem vibera ili whatsAppa) i recite koji vam termin odgovara. Cijena našeg dolaska također je stvar dogovora, a ovisi o dužini nastupa.

Recite sve što mislite da je važno, a mi ćemo doći i ispoštovati dogovor u potpunosti.

Garantiramo dobar provod i odličnu atmosferu za sve vaše goste. Ono što je važno u svim proslavama, radosnim događajima i feštama je da orkestar zna podići energiju i zagrijati atmosferu, budite sigurni da zaista imamo talenta svaku radost pretvoriti u nezaboravnu.

 

Klikni i pozovi trubače