+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Hrvatska

Trubači Hrvatska sastavni su dio svake proslave. Kad imate razloga za zadovoljstvo, slavlje i nazdravljanje, svakako dodatno podignite atmosferu. Trubači su poznati diljem Hrvatske pod imenom „Trubači Viktorija“, imaju ogromno iskustvo i veliki broj nastupa do sada.

Trubači za područje cijele Hrvatske

Ima li u Hrvatskoj dobrog trubačkog orkestra? Naravno da ima. Dopustite nam da osvojimo srca vaših gostiju zvukom trube. Učinite svoju proslavu nezaboravnom i dovedite energiju do usijanja. Mi smo kao što ime kaže Viktorija ili pobjeda, pobijedite dan i osjetite istinsku radost koja dolazi iz srca.

Trubački orkestar „Viktorija“ nastao je prije skoro dvadeset godina, na inicijativu Dragana Kocića, poznatog kao dugogodišnjeg člana čuvenog orkestra Bobana i Marka Markovića iz Vladičinog Hana. Imamo dovoljno iskustva da vašu zabavu podignemo na višu razinu i učinimo je nezaboravnom.

Hrvatska – Trubači za svako veselje

Nastupali smo na mnogim događanjima i sa mnogim zvijezdama naše estrade, uključujući Bilju Krstić, Balkaniku, Gorana Bregovića itd. Svi članovi našeg orkestra gotovo su usklađeni sa svojim instrumentom, to ne skrivamo, to je i tajna našeg uspjeha.

Tajna dobrog zvuka su godine rada i sviranja. Iz tog razloga našim klijentima pružamo dobru glazbu, dobar provod i energiju koja svakog diže na noge.

Kontaktirajte trubače Hrvatska

Voditelj orkestra je Dragan Kocić koji se može dobiti na telefon; viber ili whatsapp. Samo se javite i recite što i kada organizirate. Iako smo obično zauzeti, uvijek ima mjesta za dogovor za Vas i Vaše goste.

Glazba koju želite na svom slavlju je stvar dogovora. Popis glazbenih zapisa možemo dogovoriti unaprijed. Dobra suradnja je stvar dogovora, a mi smo spremni na svaki dogovor i suradnju s vama.

Klikni i pozovi trubače