+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Crna Gora

Trubači Crna Gora je sastavni deo svake radosti. Kad god imate razloga da se radujete, slavite i nazdravite, obavezno dodatno podignite atmosferu. Trubači su poznati širom Crne Gore pod imenom „Trubači Viktorija“, imaju veliko iskustvo i veliki broj dosadašnjih nastupa.

Trubači za celu teritoriju Crne Gore

Postoji li dobar trubački orkestar u Crnoj Gori? Naravno da postoji. Dozvolite nam da osvojimo srca vaših gostiju uz zvuk trube. Učinite svoju proslavu nezaboravnom i unesite energiju u sjaj. Mi smo, kao što ime kaže, Viktorija ili pobeda, pobedimo tog dana i osetimo pravu radost koja dolazi iz srca.

Trubački orkestar „Viktorija“ osnovan je pre skoro dvadeset godina, na inicijativu Dragana Kocića, koji je poznat kao dugogodišnji član čuvenog orkestra Bobana i Marka Markovića iz Vladičinog Hana. Imamo dovoljno iskustva da vaše zadovoljstvo podignemo na viši nivo i učinimo ga nezaboravnim.

Crna Gora – Trubači za svaku proslavu

Nastupali smo na mnogim manifestacijama i sa mnogim zvezdama naše estrade, među kojima su Bilja Krstić, Balkanika, Goran Bregović itd. Mora da su svi članovi našeg orkestra postali jedno sa svojim instrumentom, to ne krijemo, to je i tajna našeg uspeha.

Tajna dobrog zvuka su godine ljubavi i sviranja. Iz tog razloga našim klijentima pružamo dobru muziku, dobar provod i energiju koja svakoga diže na noge.

Kontakt trubačima za Crnu Goru

Rukovodilac orkestra je Dragan Kocić koji se može dobiti na viber ili whatsapp. Samo se javite i recite šta i kada organizujete. Iako smo uglavnom zauzeti, uvek ima mesta da zakažemo termin za vas i vaše goste.

Muzika koju želite na svojoj proslavi je stvar dogovora. Možemo se unapred dogovoriti o listi muzičkih numera. Dobra saradnja je stvar dogovora, ali mi smo spremni na svaki dogovor i saradnju sa vama.

Klikni i pozovi trubače