+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Trubači Bosne

Trubači Bosne su sastavni dio svake radosti. Kad god imate razloga da se veselite, slavite i nazdravite, svakako dodatno podignite atmosferu. Trubači su poznati širom Bosne pod imenom „Trubači Viktorija“, imaju mnogo iskustva i veliki broj nastupa do sada.

Trubači za teritoriju cijele Bosne

Ima li dobrog trubačkog orkestra u Bosni? Naravno da postoji. Dozvolite nam da osvojimo srca vaših gostiju uz zvuk trube. Učinite svoju proslavu nezaboravnom i unesite energiju u sjaj. Mi smo, kao što ime govori, Viktorija ili pobeda, pobedimo tog dana i osetimo pravu radost koja dolazi iz srca.

Trubački orkestar „Viktorija“ osnovan je pre skoro dvadeset godina, na inicijativu Dragana Kocića, koji je poznat kao dugogodišnji član čuvenog orkestra Bobana i Marka Markovića iz Vladičinog Hana. Imamo dovoljno iskustva da vaše zadovoljstvo podignemo na viši nivo i učinimo ga nezaboravnim.

Bosna – Trubači za svaku proslavu

Nastupali smo na mnogim manifestacijama i sa mnogim zvezdama naše estrade, među kojima su Bilja Krstić, Balkanika, Goran Bregović itd. Mora da su svi članovi našeg orkestra postali jedno sa svojim instrumentom, to ne krijemo, to je i tajna našeg uspeha.

Tajna dobrog zvuka su godine ljubavi i sviranja. Iz tog razloga našim klijentima pružamo dobru muziku, dobar provod i energiju koja svakoga diže na noge.

Kontakt sa trubačima za Bosnu

Rukovodilac orkestra je Dragan Kocić, koji se može dobiti na viber. Samo se javite i recite šta i kada organizujete. Iako smo uglavnom zauzeti, uvijek ima mjesta da se dogovorimo za Vas i Vaše goste.

Muzika koju želite na svojoj proslavi je stvar dogovora. Listu muzičkih numera možemo dogovoriti unaprijed. Dobra saradnja je stvar dogovora, ali mi smo spremni na svaki dogovor i saradnju sa vama.

Klikni i pozovi trubače