+381(0)62-848-1194, +381(0)61-614-96-89 kontakt@trubaci-viktorija.com

Davnega leta 2002 je nastala naša zasedba, tako da ima bogate izkušnje pri delu, pa tudi pri udeležbi na glasbenih dogodkih, kjer so prejeli številne nagrade.

Te nagrade so za nas le priporočilo, vam pa zagotovilo, da lahko zaigramo skoraj vse pesmi in tako organiziramo vaše praznovanje ali veselje.

Če kdo omeni mariborske trobentače, veste, da mora misliti na našo zasedbo Trobentači Viktorije. Do sedaj smo že neštetokrat igrali po vsej Sloveniji in za mnoge smo organizirali proslave, upamo, da bomo imeli priložnost organizirati tudi za vas.

Naš bend je pogosto v Sloveniji. Največkrat k nam pridejo ljudje po priporočilu. Lahko pa se tudi na ta način dogovorite za termin in vse vaše veselice bomo organizirali na najboljši možen način.

Trobentači Maribor

Načrtujete praznovanje, veselje ali obletnico? zanašajte se na naš bend. Z veseljem bomo ogreli vzdušje in naredili vaše praznovanje nepozabno.

Če iščete dober bend z izkušnjami, potem ste na pravem mestu. Za nami je dolgoletno delo in desetletja izkušenj. Na ta način vam zagotavljamo dober čas in nepozabne trenutke, ki jih boste doživeli z našim orkestrom.

Trobentaški orkester Victoria je nastal na pobudo Dragana Kociča, ki je leta 2002 združil devet odličnih strokovnjakov in glasbenikov.

Svoje izkušnje in dobro voljo prenašajo na vse prisotne z močjo tradicionalne srbske trobente, ki jim je zelo hitro prinesla odličen sloves, zato jih z veseljem vidimo na vseh prireditvah in manifestacijah v našem mestu.

Kaj ponujamo iz skladb in glasbenega repertoarja?

Kot skupina smo nastopali na številnih tekmovanjih in da igramo že skoraj dve polni desetletji, bodite prepričani, da zmorejo igrati vse. Predlagajte pesmi, ki jih želite slišati na svoji poroki ali dogodku in vse bomo uredili zelo enostavno, v samo enem telefonskem klicu.

Če želite, da se vaš dogodek nekoliko razlikuje od že uveljavljene prakse in repertoarja drugih trobentastih orkestrov? Vam to lahko zagotovijo le „Victoria Trumpeters“. Povejte torej točno tisto, kar želite, in izpolnili vam bomo vse želje.

Kontakt trobentačev

Kako se dogovoriti za nastop in rezervirati zmenek?
Zelo preprosto. Pokličite vodjo našega orkestra Dragana Kociča na 062 / 848-11-94 (lahko preko viberja ali WhatsAppa) in povejte kateri termin vam ustreza. Tudi cena našega prihoda je stvar dogovora in je odvisna od dolžine predstave.

Povejte vse, kar mislite, da je pomembno, mi pa bomo prišli in v celoti spoštovali dogovor.

Zagotavljamo prijeten čas in odlično vzdušje za vse vaše goste. Pri vseh praznovanjih, veselih dogodkih in veselicah je pomembno, da orkester zna dvigniti energijo in ogreti vzdušje, prepričani ste lahko, da imamo res talent, da vsako veselje spremenimo v nepozabno.

 

 

Klikni i pozovi trubače